Maria & Nobby world champions igen!

Maria Alvarez Ponton och Nobby som vann i Malaysia 2008 tog hem guldet även detta VM!
Vann även EM förra året.. Så himla imponerande, vilken häst alltså!


Har varit väldigt kul att följa loppet faktiskt, vi är många som har diskuterat så det var trevligt! Men nu är jag rätt trött...
Blev en riktigt härlig ridtur idag men tyvärr tappade jag min mobil.. Surt! Det blev för mörkt att vända tillbaka och leta och jag är inte riktigt säker på var under de 9 km den åkte ur fickan.. Men imorgon bitti blir det samma runda igen för att leta! Håll tummarna för att jag hittar den den hel och välbehållen!!

Godnatt!!

WEG 2010 - Distans-VM!

Distans-VM i Kentucky började för drygt en timme sen och jag sitter och följer GPS-koordinationerna nu genom internet samtidigt som vi är ett gäng som kommenterar och diskuterar i ett forum, haha!!

Spännande är det iallafall! Maria Hagman Eriksson som satsar på att hamna bland topp 10 och vilket inte känns helt möjligt med tanke på vad hon har presterat så här långt, ligger just nu på 15e plats. Men det är i tätklungan och bara några hundra meter bakom det första ekipaget. Så det gäller väl mest att Power inte tar för lång tid på sig att få ner pulsen sen..

Åååh, hade så himla gärna velat vara där och titta!
Men är glad att jag fick se förra VM i Malaysia iallafall, det var ju riktigt häftigt!









Göingeritten


Hittade precis den här fina bilden på oss som Emma Persson tagit på Göingeritten.
Ååh vilken underbar känsla det var!


Göingeritten 2010

Igår var vi och tävlade, en T50 denna gång (5mil i tävlingsklass) och vi blev godkända!
Wickan var betydligt lugnare än förra tävlingen men superladdad och urstark i början men sen lugnade hon och gick så himla fint de resterande milen!

Duktiga Wickan!

Det gick bättre hos veterinärna också, hon dansade bara runt några gånger och stod sen still. Piuh!
Hon drack inget utmed banan heller bara och det är svårt att få henne att dricka i grind också. Provade med betforvatten, äpplejuicevatten, gräs i vatten + morötter/äpplen i vatten. Hehe, man får ta till alla knep som finns. Så vi fick lite anmärkningar på det igen men hon hade iallafall ätit bättre denna gången så tarmljuden var bra!

Tappade en sko igen första slingan men jag märkte när den åkte av, så jag plockade upp den och min groom förvarnade hovslagaren att så hon var där när vi kom och slog snabbt på den innan vi gick in till veterinärerna. :)

En superglad tjej med en superduktig häst :)


RSS 2.0